Profil

KJK Asfalt har rod i den fynske muld og er et familieejet firma, der sætter en stor ære i den dynamiske og ambitiøse tilgang til arbejdet.

Vi er ikke så store, men vi klarer gerne de større opgaver og fungerer gerne som underleverandør på de store projekter. At vi er små, betyder, at vi kan agere hurtigt, når der er behov for det, og det er der ofte i vores branche, hvor arbejdet skal passes ind, så vi ikke er til gene for trafikken og omvendt.

Vi har mere end 40 års erfaring – med andre ord kan man sige, at vi kan vores kram! Alle vores medarbejdere er faglærte, og vi lægger stor vægt på at være opdateret om det, der sker i branchen.

Få et uforpligtende tilbud:

KJK Asfalt vil være en grøn virksomhed, og derfor har vi fokus på at minimere de skadelige stoffer i de materialer, vi anvender og i selve arbejdsprocessen. Miljøvenlig asfaltering mindsker både CO2 og gavner desuden arbejdsmiljøet, da røgudledningen er mindre end ved traditionel lægning af asfalt.

Kontakt os og få et tilbud på opgaven.

Vidste du at...

Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma med et højt serviceniveau, der udfører alle opgaver.

Vi tilbyder

KJK Asfalt udføre arbejde for både private, erhverv og for det offentlige. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste asfalt- belægningsprojekt.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere